Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on lääketiedettä täydentävä hoito, jolla pyritään auttamaan kehoa parantamaan itse itsensä. Hoidossa aktivoidaan kehon omia paranemisprosesseja avaamalla aktivoituneita heijastepisteitä, jotka ovat merkkejä häiriötilasta heijastealueella. Vyöhyketerapiassa hoito tapahtuu kehon vyöhykeratoja ja -tasoja painelemalla ja stimuloimalla. Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomuoto.

Vyöhyketerapia on vanha hoitomuoto, jossa kehossa sijaitsevia heijastepisteitä hoidetaan sormin tai erityisillä puikoilla. Vyöhyketrapiaa on käytetty egyptissä, Kiinassa sekä Pohjois- ja Keski-Amerikan intiaanien keskuudessa. Hoitomuodon tarkkaa alkuperää ei ole pystytty selvittämään.


Rentouttava jalkapohjahieronta sis. vyöhyketerapian

Hoidon kesto on 60 minuuttia, joka sisältää jalkapohjan rentouttavaa hierontaa sekä vyöhyketerapian kehon heijastinpisteiden käsittelyn.


Niska-hartiahieronta+jalkojen vyöhyketerapia

Hoidon kesto on 90 min, joka sisältää niska-hartiaseudun hieronnan sekä jalkojen vyöhyketerapian kehon heijastinpisteiden käsittelyn.


Perinteinen jäsenkorjaus (opisk)+jalkojen vyöhyketerapia

Hoidon kesto on 120 min, joka sisältää perinteisen jäsenkorjauksen sekä jalkojen vyöhyketerapian kehon heijastinpisteiden käsittelyn.  

Luo kotisivut ilmaiseksi!