Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus on suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä, mobilisaatiohoito, joka kattaa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien koko alueen. Perinteisessä jäsenkorjauksessa asiakkaan elintoiminnat palautetaan normaaliin tilaan asiakkaan omia liikeratoja hyväksi käyttäen. Hoidossa tarkastellaan ihmistä toiminnallisena kokonaisuutena: kaikki vaikuttaa kaikkeen.  Asiakasta pyritään hoitamaan kokonaisvaltaisesti.

Hoidon aluksi pyritään selvittämään vaivan synnyttäjä ja analysoidaan sen aiheuttamia muutoksia tasapainotekijöissä: nivelissä, ligamenteissä ja lihaksissa. Tämän jälkeen nivelet, lihakset ja sidekudokset korjataan liikkuviksi. Hoidossa tärkeää on elvyttää ja parantaa verenkierto, kudosnestekierto ja hermotoiminta. Hoitoaika on pitkä, noin 90-120 minuuttia, koska keho käsitellään jaloista päähän asti.

Perinteisellä jäsenkorjauksella on saatu erittäin hyviä hoitotuloksia mm: alaraajojen kiputiloihin (jalkojen erimittaisuuden poisto, jalkaterien, nilkkojen, polvien, ja lonkan virheasentojen poistaminen), alaselän kiputiloihin, skolioosin hoitoon (etenkin lapset ja nuoret), yläselän kiputiloihin, niska-ja hartiakipuihin, huimaksen ja päänsäryn sekä migreenin hoitoon, yläraajojen kiputiloihin, kuten käsisärkyjen, tenniskyynärpään, kipu olkapään hoitoon, päänalueen vaivoihin kuten jännityspäänsäryn, purentahäiriöiden, kasvosärkyjen ja näköhäiriön hoidossa. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!