Turvehoidot

Turvehoito

Turvehoito on luonnollinen hoitokeino täysin kehon rentouttamiseen, puhdistamiseen ja elävöittämiseen. Turvehoito on ihanteellinen erilaisten kipujen ja vaivojen hoitoon
Turvehoito lievittää myös tulehduksia:

-"hiirikädet"

-nivelrikot

-niska- ja hartiaseudun lihaskivut, selkäkivut

Hoitoturve on kasviperäinen tuote. Se sisältää vapaita estrogeenejä.
Turvehoidolla on hoidettu:

-kuukautisvaivoja

-vaihdevuosivaivoja

-miesten eturauhasvaivoja

Turvehoito aktivoi aineenvaihduntaa ja sen myötä

-laihduttaa

-vähentää selluliittia

Hoitoturvetta käytetään yli 100 vaivaan, mm:

-stressinhoitoon

-unettomuuteen

-lihassärkyihin

-nivelvaivoihin

-reumaattisiin kipuihin

-turvotuksiin

-ihottumaan

-psoriasikseen

-akneen

-säärihaavoihin

Puolivartaloturvehaudehoito

Selän alueelle sekä takareisille ja pohkeille levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joka peitetään kelmulla. Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat mukavan lämmön ja selkä hautuu ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Hoitoon kuuluu päähieronta ja käsihieronta, sekä turvehaudealueille jaloille ja selkä-hartia-alueelle imukuppihieronta ja tavallinen hieronta. Tämä hoito on tehokas hartia- ja selkäkipuihin. Varsinaisessa selkähartiahieronnassa käytetään ns. Aaltosen tekniikkaa. Selkä hierotaan ja mahdolliset nikamalukot avataan. Hoidon kesto 75 minuuttia.

Hatia-selkä turvehoito

Yllämainittu turvehoito, mutta rajoittuu selkä-hartia-alueelle. Selkä-hartia-alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joka peitetään kelmulla. Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat mukavan lämmön ja selkä hautuu ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Hoitoon kuuluu päähieronta ja käsihieronta, sekä selkä-hartia-alueelle imukuppihieronta ja tavallinen hieronta. Varsinaisessa selkähartiahieronnassa käytetään ns. Aaltosen tekniikkaa. Hoidon kesto n. 50 min.

Luo kotisivut ilmaiseksi!